A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/Peter-Radovich-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Peter Radovich nominiran za prestižni Emmy u čak 9 kategorija | Politika+
Scena

PRIZNANJE: Peter Radovich nominiran za prestižni Emmy u čak 9 kategorija

'Koliko sam uzbuđen zbog ovogodišnjih devet nominacija u Americi, toliko sam uzbuđen da konačno mogu pokazati svoj rad hrvatskoj publici.'

FOTO: Peter Radovich
FOTO: Press
Piše: PolitikaPlus

Proslavljeni američki producent i redatelj hrvatskog podrijetla Peter Radovich Jr., direktor sportskog programa CBS-a i dobitnik 27 Emmya u svojoj bogatoj karijeri, ponovno je ove godine nadmašio svoje kolege i nominiran je za prestižnu televizijsku nagradu u čak devet kategorija što je najviše nominacija koje je ikada dobio unutar jedne godine i definitivno ga svrstava u društvo najboljih producenata današnjice.

 

'Koliko sam uzbuđen zbog ovogodišnjih devet nominacija u Americi, toliko sam uzbuđen da konačno mogu pokazati svoj rad hrvatskoj publici i to u dokumentarnoj seriji Barakude koju produciram u suradnji s Hrvatskim vaterpolskim savezom i reprezentacijom. Dokumentarci su bez sumnje moj najdraži izbor, žanr koji najbolje radim i s kojim sam imao najviše uspjeha u Americi. Nadam se da će serijal Barakude biti neodoljiv i dinamičan te da će se svidjeti hrvatskoj publici!' - izjavio je proslavljeni producent Peter Radovich.

 

Najvažnije kategorije u kojima je Radovich nominiran za ovogodišnji Emmy su najbolji sportski dokumentarac, tek njegov drugi, dok je s prvim osvojio tri Emmya uključujući nagradu i za najbolji dokumentarac. U kategoriji najbolji sportski teaser nominiran je za remix pjesme legendarne grupe Queen We Will Rock You koji je producirao zajedno s Brianom Mayem iz Queena, a koja je bila teaser za otvaranje Super Bowl-a koji je vidjelo više od 120 milijuna Amerikanaca. Nominacija za najbolju sportsku antologiju vijesti predstavlja show koji je osmislio Radovich, kombinirajući legendarne vijesti '60 minutes' iz sportskog ugla, i nominiran je u svojoj debitantskoj sezoni!

 

Dodatnih šest nominacija uključuju:

 

Najbolja umjetnička direkcija za Super Bowl, Najbolje sportsko novinarstvo za 60 Minutes-The Fall of Lance Armstrong, Najbolji dugometražni prilog za 60 Minutes – Great Falls, Najbolja sportska serija uživo za College Football, Najbolja glazbena kompozicija za College Football - The Army-Navy Game, Najbolja grafička postprodukcija za The NFL Today.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Peter Radovich, emmy, producent, film