Scena

NOVA PJESMA: Sinovi ravnice, Goran Navojec, Opatica... Zvuči zanimljivo?

A nova suradnja pomalo je netipična… U pjesmi naziva „Opatice“, Sinovima ravnice pridružuje se glumac Goran Navojec i to u ulozi saksofonista.

FOTO: Press
Piše: PolitikaPlus

Sinovi ravnice, bend koji pomiče granice tamburaške glazbe, upravo se nalazi u studiju gdje završava novi glazbeni broj. Suradnja s grupom Colonia na aktualnom singlu 'Ljubavnici', pokazatelj je glazbenog statusa ovog tamburaškog banda, što je i publika potvrdila s preko 850.000 pogleda na stranicama Youtubea.

A nova suradnja pomalo je netipična… U pjesmi naziva „Opatice“, Sinovima ravnice pridružuje se glumac Goran Navojec i to u ulozi saksofonista. Mnogi koji Gorana ne poznaju kao karizmatičnog svirača saksofona, u novoj pjesmi Sinova Ravnica upoznat će njegov skriveni talent. Slavonski specijaliteti nisu bili izuzeti sa snimanja, pa vjerujemo da je kulen pomogao Goranu i dao mu vatrenu energiju da pojača zvuk saksofona!

Sinovi ravnice i Goran Navojec odsvirat će potencijalni hit čija glazba je i ovog puta autorsko djelo Borisa Đurđevića. Za tekst kojeg ćete tek čuti, a koji govori o nesretnoj ljubavi, pobrinula se Valerija Đurđević.

Paralelno s pjesmom izlazi i video spot, koji je trenutno u procesu stvaranja. Kako zvuči kad se tambura i saksofon spoje, saznat ćemo uskoro!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

GORAN NAVOJEC, COLONIA, Sinovi ravnice