A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/promet-magla-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Stanje u prometu: Mjestimice magla na dionicama autocesta | Politika+
Tehnologija

HAK: Stanje u prometu: Mjestimice magla na dionicama autocesta

Tunel Sveti Ilija, na dijelu spojne ceste kod čvora Zagvozd, zbog radova zatvoren je za sav promet. O

Piše: PolitikaPlus/HAK

Magla jutros smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na dionicama autocesta: A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Zabok te A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac, javlja HAK.

 

Tunel Sveti Ilija, na dijelu spojne ceste kod čvora Zagvozd, zbog radova zatvoren je za sav promet. Obilazak je preko Šestanovca i Brela za Makarsku.

 

Zatvorene su ceste zbog radova: - D512 Makarska-Ravča na predjelu Stupica, D22 Možđenec-Sudovec i Križevci-Sveti Ivan Žabno,

 

- D30 dio Zagrebačke ulice u Petrinji, D50 Otočac-Perušić, D57 Vukovar-Orolik, D205 Klanjec-Dubrovčan, D307 Gornja Stubica-Marija Bistrica i Sisačka ulica u Karlovcu, izlaz iz Karlovca prema Pisarovini (D36).

 

Zbog puknuća vodovodne cijevi u tijeku su radovi na D1 u kružnom toku kod trgovačkog centra u Zaprešiću. Promet teče uz privremenu regulaciju.

 

Zbog radova je za teretna vozila zatvoren granični prijelaz Ilok do 10. lipnja, a do 31. svibnja Kamensko, gdje je kamionski promet preusmjeren na GP Vinjani Donji.

 

Prema otoku Pagu trajekt plovi na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna.

 

Trajekt na liniji 435 Zadar - Bršanj (Iž) - Rava - Mala Rava zbog tehničkih razloga plovi 30 minuta duže u oba smjera, ali ne kasni u polascima.

 

Izmijenjen je red plovidbe na trajektnoj liniji 332 Valbiska-Merag. Prvo putovanje trajekta iz luke Merag je u 5 sati, a iz luke Valbiska u 5,45 sati. Ostali termini polaska trajekta ostaju isti do završetka radova na rekonstrukciji trajektnog pristaništa u Valbiski.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

trajekt, radovi na cesti, tunel, kamion, autocesta, vožnja, promet, hak