A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/fiat-uno-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Specijalizirao se: U Sisku pritvoren serijski kradljivac fiata uno | Politika+
4kotača

SPECIJALIZACIJA: Specijalizirao se: U Sisku pritvoren serijski kradljivac fiata uno

Kradljivca specijaliziranog za ovaj maleni gradski automobil otkrila je sisačka policija, nakon serije krađa na području Rijeke, Zagreba i Siska.

Piše: PolitikaPlus

Zbog krađe devet fiata uno, koji su među najjeftinijima na tržištu rabljenih automobila, u pritvoru je završio 26-godišnjak iz Draganića kod Siska, izvijestila je policija.

Kradljivca specijaliziranog za ovaj maleni gradski automobil otkrila je sisačka policija, nakon serije krađa na području Rijeke, Zagreba i Siska.


U trag su mu ušli nakon krađe posljednjeg 'unića' u noći s 14. na 15. travnja u Ulici Ferde Hefelea kada je 26-godišnjak provalio u automobil i odvezao se u Zagreb, gdje je vozilo pronađeno i vraćeno vlasniku.

Nakon uhićenja policija je 26-godišnjaka osumnjičila i da je 12. i 13. veljače te 14. i 15. travnja na području Zagreba također ukrao tri fiata uno, a 13. i 14. travnja na području Rijeke još pet takvih automobila.

Uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari 26-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, izvijestilo je Ravnateljstvo policije na svojoj internetskoj stranici.

Fiat uno jedan je od najprodavanijih automobila u povijesti, jer se osim u Italiji, gdje je lansiran 1983. sklapao u raznim dijelovima svijeta. Njegove modernizirane inačice još uvijek se proizvode u Južnoj Americi.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

krađa automobila