A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hsp-split-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Novo vodstvo splitskog HSP-a, najavljuju koaliranje sa Savezom za Hrvatsku | Politika+
Hrvatska

STRANKE : Novo vodstvo splitskog HSP-a, najavljuju koaliranje sa Savezom za Hrvatsku

Splitski HSP, kako je istaknuto, već vodi pregovore sa strankama Saveza za Hrvatsku radi zajedničkog sudjelovanja na izborima za članove vijeća gradskih kotareva.

FOTO: Ilustracija
Piše: PolitikaPlus

Na današnjem izbornom zboru splitskog HSP-a za novog predsjednika te stranačke podružnice izabran je umirovljeni časnik Hrvatske vojske (HV) Ivan Gudić, a za dopredsjednike su izabrani Mirko Čondić i Bruno Vukić, prioćeno je večeras iz splitskog HSP-a.

 

Na izbornom zboru je rečeno da će HSP u Splitu i splitsko-dalmatinskoj županiji na idućim izborima nastupati sa strankama Saveza za Hrvatsko koje imaju svoje podružnice u Splitu i splitsko-dalmatinskoj županiji.

 

Splitski HSP, kako je istaknuto, već vodi pregovore sa strankama Saveza za Hrvatsku radi zajedničkog sudjelovanja na izborima za članove vijeća gradskih kotareva i mjesnih odbora koji će se u Splitu održati 8. lipnja ove godine.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hsp, stranke, hsp split, mirko čondić