A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-srbija-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nevjerojatno: Pljačkaš banke pobjegao je policiji - biciklom | Politika+
Scena

SRBIJA: Nevjerojatno: Pljačkaš banke pobjegao je policiji - biciklom

Naoružani maskirani razbojnik uletio je oko 10 sati u poslovnicu Unicredit banke u Ulici 27. ožujka...

Piše: PolitikaPlus/Hina

U središtu Beograda u ponedjeljak je opljačkana poslovnica Unicredit banke, a pljačkaš je policiji, s plijenom nešto većim od 40.000 eura, pobjegao - biciklom, javili su beogradski elektronički mediji.

Naoružani maskirani razbojnik uletio je oko 10 sati u poslovnicu Unicredit banke u Ulici 27. ožujka, nekoliko stotina metara od samog središta grada, i zaposlenicima zaprijetio pištoljem, a potom rekao da će ih držati kao taoce jer su alarmirali policiju.

Prema tvrdnjama "Blica" i B92, službenici banke su razbojniku nakon prijetnji predali dva milijuna dinara (oko 17.500 eura), 23.000 eura i 2.000 dolara, a on je, prije nego li je prva patrola policije stigla pred banku, uspio pobjeći, i to - biciklom.

Očevid i potraga su u tijeku, policijski inspektori su iz banke, okolnih lokala i trgovina uzeli video-snimke kamera sigurnosnog sustava, a službenih priopćenja banke i policije o pljački još nema.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

PLJAČKA, BANKA, BEOGRAD, POLICIJA, BICIKL