Tehnologija

HAK : Stanje u prometu: Vremenski uvjeti su povoljni, normaliziran promet na A4

Na autocesti A1 kroz tunele Mala Kapela i Grič i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Tuhobić zbog radova se vozi dvosmjerno, kroz jednu tunelsku cijev.

Piše: PolitikaPlus/HAK

Na glavnim cestovnim pravcima vremenski uvjeti su povoljni za vožnju te se vozi bez posebnih ograničenja, osim na cestama gdje su u tijeku radovi.

Na autocesti A1 kroz tunele Mala Kapela i Grič i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Tuhobić zbog radova se vozi dvosmjerno, kroz jednu tunelsku cijev, javlja HAK.

 

Normaliziran je promet na autocesti A4 Zagreb-Goričan između čvorova Sveta Helena i Komin u smjeru Varaždina

 

Na Jadranskoj magistrali (D8) u mjestu Krilo Jesenice vozi se naizmjence, uz semafore, zbog radova. (Preporuča se obilazak: - za osobna vozila: D8-Žrnovnica-Tugare-Gata-Omiš-D8 , a za tranzitni promet: D8-D1 Split-Dugopolje-A1 Dugopolje-Šestanovac-D39-Šestanovac-Dubci-D8).

Zbog radova na rekonstrukciji raskrižja ulice Savezne Republike Njemačke i D30 Velikogoričke ulice u Zagrebu u zoni čvora Buzin vozi se dvosmjerno zapadnim kolnikom.

(Na čvoru Buzin nije moguć ulazak na autocestu A3 Bregana- Lipovac iz smjera Zagreba te izlazak s autoceste (zagrebačke obilaznice) prema Velikoj Gorici. Obilazak je preko čvora Kosnica ili Sisačka cesta – ulica Dr. L. Naletilića – Remetinečka cesta).

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

stanje na cestama, voznja, promet, hak