A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/everleast-tvornica-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Prvi put u Hrvatskoj: EVERLAST održao koncert u zagrebačkoj Tvornici | Politika+
Scena

ZABAVA: Prvi put u Hrvatskoj: EVERLAST održao koncert u zagrebačkoj Tvornici

U 21:15 sati Everlast je izašao na pozornicu, a Tvornicom su se prolomili gromaglasni uzvici oduševljenih fanova.

FOTO: Press
Piše: PolitikaPlus

Sinoć je, po prvi puta u Hrvatskoj, svoj koncert održao Erik Francis Schrody, legendarni frontmen velikana House Of Pain, u glazbenom svijetu poznatiji pod umjetničkim imenom Everlast, promovirajući svoj posljednji album „The Life Acoustic“.

U 21:15 sati Everlast je izašao na pozornicu, a Tvornicom su se prolomili gromaglasni uzvici oduševljenih fanova. U maniri „stare garde“, potpuno smireno započeo je koncert koji je trajao gotovo puna dva sata. „Jump Around“, „Black Jesus“; „White Trash Beautiful“; „What is Like“; „Put Your Lights On“; samo su neki od hitova, kojima je Everlast, unatoč godinama, pokazao da i dalje zna i može ugoditi svojoj publici.

Albumom „The Life Acoustic“, vratio se svojim počecima i možemo reći da mu je to bio dobar potez, jer akustične verzije njegovih najpoznatijih hitova, zaista odlično zvuče.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

TVORNICA, KONCERT, EVERLAST