Zagreb

PRVI ROĐENDAN: Milan Bandić obišao nove prostore centra Radio - Taksi Zagreb

'Ovo je jedan od najmodernijih dispečerskih centara u ovom dijelu Europe, a vrijednost cijele investicije bila je čak tri milijuna kuna.'

FOTO: Zagreb.hr
Piše: PolitikaPlus

U povodu prvog rođendana novog dispečerskog centra Radio - Taksi Zagreb, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić obišao je, sa suradnicima, nove prostore Centra u sklopu Udruženja Auto Taksi prijevoznika grada Zagreba.

 

Ovo je jedan od najmodernijih dispečerskih centara u ovom dijelu Europe, a vrijednost cijele investicije bila je čak tri milijuna kuna, rekao je predsjednik Radio - Taksija Zagreb Željko Petković pri obilasku Centra, dodavši da vozila Radio - Taksija dolaze na lokacije u gradu unutar tri do pet minuta od poziva prema centrali. Naglasio je i kako 1000 taksi vozila, čiji su vlasnici članovi Udruženja, od nedavno po zagrebačkim ulicama voze s novim, plavim oznakama na krovovima. Također, kao još jednu novost, predsjednik Petković predstavio je aplikaciju za narudžbu taksi usluge za android pametne mobilne telefona, uz već postojeću iPhone aplikaciju.

 

Zagrebački gradonačelnik izrazio je zadovoljstvo modernizacijom Radio - Taksija Zagreb te istaknuo kako Grad uvijek stoji uz taksiste, kao podrška i kao logistika, te dodao da su oni jedni od onih koji turistima stvaraju prvi dojam o Zagrebu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

radio taxi, milan bandić, taxi