A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/poplava-iz-zraka-osrh-m-dropuljic-104.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U Slavoniju stigli ronioci dobrovoljci iz zagrebačke civilne zaštite | Politika+
Zagreb

POMOĆ: U Slavoniju stigli ronioci dobrovoljci iz zagrebačke civilne zaštite

Ronici dobrovoljci smješteni su u Komletincima i na raspolaganju su Državnom stožeru zaštite i spašavanja-

Piše: PolitikaPlus/Hina

U Slavoniju su sinoć stigli ronioci dobrovoljci iz društva Nemo Adria, Dugave i Geronimo - pripadnici Specijalne postrojbe civilne zaštite grada Zagreba za spašavanje na vodi i iz vode čija je glavna zadaća spašavanje u rijekama, priopćio je danas Ured za upravljanje u hitnim situacijama grada Zagreba.

Ronici dobrovoljci smješteni su u Komletincima i na raspolaganju su Državnom stožeru zaštite i spašavanja, navodi taj ured i najavljuje da danas u Slavoniju kreće još jedna ekipa ronilaca.

Logistiku za ekipe za spašavanje na vodi osigurava Ured za upravljanje u hitnim situacijama, a cjepivo je osigurao zagrebački Zavod za javno zdravstvo "dr. Andrija Štampar".

Grad Zagreb, Ured za upravljanje u hitnim situacijama ponudio je pomoć Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje čim su se povećali vodostaji rijeka u Slavoniji.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

slavonija, civilna zaštita, ronioci, poplava