A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hdz-plakat-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HDZ: EU izbori vjetar su nam u leđa za predsjedničke i parlamentarne izbore | Politika+
Hrvatska

STRANKE: HDZ: EU izbori vjetar su nam u leđa za predsjedničke i parlamentarne izbore

HDZ u Osijeku udvostručio apsolutni broj glasova.

Piše: PolitikaPlus

HDZ je na nedjeljnim izborima za Europski parlament osvojio znatno više glasova u Osječkom-baranjskoj županiji nego na prošlogodišnjim euro izborima, i ti su rezultati vjetar u leđa za predstojeće predsjedničke i parlamentarne izbore, istaknuli su danas u Osijeku čelnici županijskog HDZ-a.

Predsjednik osječko-baranjskoga HDZ-a Ivan Anušić rekao je na konferenciji za novinare da je na prošlogodišnjim izborima za EP stranka u ovoj Županiji dobila 12.266 glasova, a sada gotovo duplo više, 23.507 glasova.


Naglasio je da je njihova koalicijska lista HDZ-HSS-HSP AS-BUZ-ZDS-HDS pobijedila u 36 od ukupno 42 jedinice lokalne samouprave Osječko-baranjske županije.

Anušić je također najavio da sada slijedi revitalizacija stranačkih organizacija u Županiji, u 35 općina i sedam gradova, kako bi se HDZ što bolje pripremio za predstojeće predsjedničke i parlamentarne izbore.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

europski izbori, hdz, Ivan Anušić