A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/daniel-srb-111c.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HSP AS: Daniel Srb je politički zombi! Osvojio 2.100 glasova, a Ruža Tomašić 107.000! | Politika+
Hrvatska

PRAVAŠI: HSP AS: Daniel Srb je politički zombi! Osvojio 2.100 glasova, a Ruža Tomašić 107.000!

''On je politički mrtav, samo mu to netko treba javiti.''

Piše: PolitikaPlus

Rezultati izbora za europski parlament pružili su dobru osnovu za nastavak obračuna među pravaškim strankama. Dok je Ruža Tomašić sa stotinjak tisuća preferencijalnih glasova dobivenih na koalicijskoj listi sa HDZ-om i ove, kao i prošle godine, objektivno jedan od pobjednika izbora, te ponovno osobno ulazi u Europski parlament, čelnik 'izvornog' HSP-a ostao je nezamijećen na listi Saveza za Hrvatsku, kojoj je nedostajala šaka glasova za osvajanje mandata. U HSP-u AS ne propuštaju istaknuti te činjenice. Priopćenje koje je potpisao Pero Ćorić, glavni tajnik stranke, donosimo u cijelosti.

........

 

........

 Daniel Srb je politički zombi!

Europarlamentarni izbori održani 25.05.2014. dali su mnoge odgovore. Iscrtana je nova politička karta Hrvatske, porušen je mit o kreiranju mišljenja Hrvatske javnosti putem naručenih anketa i potom plasiranih putem lijevo-liberalnih medija. Egzaktni podaci i neumoljive brojke postignutih izbornih rezultata ne dopuštaju nikakve manipulacije niti političke spinove kojima bi određene političke grupacije, stranke ili pojedinci svoje poraze pretvorili u pobjede.

Daniel Srb istakao se kao političar po polaganju vijenaca, te po naslovu jednog tjednika koji podsjeća na neke brojeve Alan Forda: „Daniel Srb u Srbu, prosvjedovao protiv Srba“. U politici jedino mjerilo su postignuti rezultati, te HSP AS nema potrebe više odgovarati na neistine koje će izreći politički zombi Daniel Srb. On je politički mrtav, samo mu to netko treba javiti.

Navedeni izbori potvrdili su po tko zna koji put HSP AS kao stožernu i najsnažniju pravaško-starčevićansku opciju u Hrvata. Potvrdili su Domoljubnu koaliciju kao jedinu alternativu aktualnoj, nesposobnoj, antihrvatskoj i antikršćanskoj vlasti. Potvrdili su predsjednicu HSP AS Ružu Tomašić sa osvojenih 107.206 preferiranih glasova kao jedinog pravaškog lidera. Ruža Tomašić će sa HSP AS po prvi puta nakon 1861. i utemeljenja pravaške ideologije preuzeti povijesnu odgovornost participiranja u obnašanju državne vlasti.

Matematičkim zbirom svih preferiranih pravaških glasova dolazimo do brojke od 110.765 glasova. Od toga Ruža Tomašić je osvojila 107.206 (96,8%), Daniel Srb 2.109 (1,9%) i Anto Đapić 1.450 (1,3%). Pametnomu dosta.

Ovim relevantnim podacima demantiramo politikantski pokušaj Daniela Srba koji potpomognut svojim političkim mentorima i njima lojalnim medijima osporava postignute rezultate Domoljubne koalicije, Ruže Tomašić i HSP AS. Isti oboružan bogatom političkom slatkorječivošću želi sebi i svojoj ugasloj stranci osigurati daljnju mogućnost političke trgovine i služenja svojim trenutnim nalogodavcima iz Sisačko-moslavačke županije, SDP i SDSS. Nažalost njegov izdašni mentor, sponzor i nalogodavac, Marina Lovrić Merzel nije u prigodi da ga utješi nakon ovog političkog fijaska ni materijalno ni moralno.

Daniel Srb istakao se kao političar po polaganju vijenaca, te po naslovu jednog tjednika koji podsjeća na neke brojeve Alana Forda: „Daniel Srb u Srbu, prosvjedovao protiv Srba“. U politici jedino mjerilo su postignuti rezultati, te HSP AS nema potrebe više odgovarati na neistine koje će izreći politički zombi Daniel Srb. On je politički mrtav, samo mu to netko treba javiti.

Koristim prigodu da dio istinskih, ali zavedenih domoljuba i pravaša pozovem da se priključe našem političkom projektu „Pravaški kišobran“ i Domoljubnoj koaliciji kao što je to učinio HČSP kao jedini relevantni pravaški politički subjekt osim HSP AS u Hrvatskoj.

Glavni tajnik HSP AS i
predsjednik Odbora HSP AS za ujedinjenje pravaša
Pero Ćorić

 

 

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hsp, hsp as, pravaši, ruža tomašić, europski izbori, pero ćorić, daniel srb