A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/daniel-srb-105.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HSP odgovara HSP-u AS: Pravaši ne mogu koalirati sa četnicima, a skrivati se iza domoljublja! | Politika+
Hrvatska

PRAVAŠKA PREPUCAVANJA: HSP odgovara HSP-u AS: Pravaši ne mogu koalirati sa četnicima, a skrivati se iza domoljublja!

'HSP je i dalje stožerna pravaška stranka i to je ono što smeta HDZ-AS.'

Piše: PolitikaPlus

Na jučerašnji tekst u kojem su iz HSP-a AS žestoko reagirali prema predsjedniku HSP-a Danielu Srbu, danas su reagirali iz HSP-a. Njihovu reakciju prenosimo u cijelosti.

 

>> HSP AS: Daniel Srb je politički zombi! Osvojio 2.100 glasova, a Ruža Tomašić 107.000! 

 

107.206 glasova Ruže Tomašić nisu problem HSP-a već Tomislava Karamarka koji će morati objasniti članovima HDZ-a kako je to Ruža Tomašić, od koje je napravio zvijezdu, popularnija od svih HDZ-ovaca na listi za Europske izbore. Jedno je osnovati HSP-AS kako bi se razbilo pravaško biračko tijelo, a drugo je kada  ista postane popularnija od svog šefa.

 

HSP je i dalje stožerna pravaška stranka i to je ono što smeta HDZ-AS. E ta 3 slova su slova s kojima se nije i neće manipulirati – a HDZ-ove izvedenice su HDZ-ove izvedenice.

 

I dalje ostaju činjenice da je HDZ s SDSS-om podigao spomenik u Srbu i time besramno digao spomenik četničkom pokolju hrvatskog življa. I dalje ostaje činjenica da je HDZ i HSP-AS uveo ćirilicu u Vukovar. I dalje ostaje činjenica da je u Šibenskoj-kninskoj županiji HDZ i HDZ-AS u koaliciji sa SDSS-om.

 

Izbori za Europski parlament su izbori koji su bili kruna medijske blokade i sumrak demokracije u Hrvatskoj. Sve je bilo podređeno političkoj cenzuri kako bi izlaznost birača bila manja, jer samo mala izlaznost osigurava uz D’Hondtovu metodu pobjedu plavo – crvene koalicije.

 

Biti pravaš nije bilo lako svih proteklih 153 godina niti će to biti i dalje jer pravaši ne izdaju svoja temeljna načela da bi bili na vlasti. Pravaši ne mogu koalirati sa aboliranim četnicima, a skrivati se iza domoljublja.

 

Hrvatska stranka prava

 

Glavna tajnica:
Mirela Bušljeta Felc

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

daniel srb, ruža tomašić, HSP AS, HSP