A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/poplava-srbija-obrenovac-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U Ljubljani na koncertu za žrtve poplava uplaćeno 43.000 eura | Politika+
Scena

POMOĆ: U Ljubljani na koncertu za žrtve poplava uplaćeno 43.000 eura

Glazbene zvijezde iz više država odrekle su se svojih honorara.

Piše: P/h

Tijekom dobrotvornog koncerta za žrtve poplava u BiH, Hrvatskoj i Srbiji, koji je u utorak navečer započeo na Kongresnom trgu u Ljubljani i potrajao u srijedu do ranog jutra, publika je putem SMS poruka za poplavljene uplatila 43.000 eura, objavio je slovenski Crveni križ.

Uz uplate na poseban račun, sudionici koncerta donijeli su i šest tona materijalne pomoći za poplavljene.


Cjelokupni utržak koncerta, na kojemu je nastupilo 40-ak pjevača i glazbenih skupina iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i BiH, namijenit će se ugroženim krajevima u regiji jer su se se sudionici, glazbene zvijezde iz više država, odrekli svojih honorara. Prema prvim podacima, prodano je 6000 ulaznica koje su stajale po 10 eura.

Slovenski crveni križ do sada je za poplavljene sakupio dobrovoljnih priloga od preko 200.000 eura i poslao skoro 200 pošiljki materijalne pomoći u Srbiju i BiH, a poziva stanovništvo da i dalje pruža pomoć, osobito u novčanim prilozima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

humanitarni koncert, donacije, koncert, humanitarna pomoć, poplave