A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/kif-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kineziološki fakultet objavljuje upise na studij za izobrazbu trenera | Politika+
Sport

STRUČNI STUDIJ: Kineziološki fakultet objavljuje upise na studij za izobrazbu trenera

Prijave za stručni redovni i izvanredni studij za izobrazbu trenera traju od 02. do 06. lipnja.

Piše: PolitikaPlus

Kineziološki fakultet iz Zagreba upisuje studente na zanimanje budućnosti. Postanite jedan od vodećih stručnjaka bez kojih će skora budućnost biti nezamisliva a Vama će osigurati kvalitetan i uzbudljiv život.

“Pozivam sve da se prijave na ovaj kvalitetan i atraktivan studij na kojem je svaki dan izazov i gdje svakim novim stječete znanje za budućnost. Potreba za trenerima - stručnim prvostupnicima sve je veća, a spoznajom kako vježbanjem i zdravim načinom života možemo produljiti život i učiniti ga kvalitetnijim, postat će jedno od zlatnih zanimanja!” – izjavio je dekan KIF-a prof.dr.sc. Damir Knjaz.

Prijave za stručni redovni i izvanredni studij za izobrazbu trenera traju od 02. do 06. lipnja na www.kif.unizg.hr, a razredbeni će se postupak održati u subotu 14. lipnja 2014. godine.

Studenti SCIT-a u školarini imaju uključenu mogućnost korištenja svih dvorana, sportskih terena i opreme KIF-a. Završetkom studija postajete stručni prvostupnik (baccalaureus) trenerske struke te time ispunjavate zakonske uvjete za samostalni ili nesamostalni rad u klubu, sportskom društvu, fitness centru i drugo.

Izaberi budućnost već danas, postani student Stručnog studija za izobrazbu trenera!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Kineziološki fakultet, STUDIJ, TRENER