A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-bih-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Skupina bošnjačkih mladića pretukla Hrvata povratnika na području Tešnja | Politika+
Regija

HDZ TRAŽI UHIĆENJA: Skupina bošnjačkih mladića pretukla Hrvata povratnika na području Tešnja

Kada je shvatio da ne žele napustiti njegov posjed pokušao je pozvati policiju. Tom prigodom četvorica mladića su se s njim fizički sukobila.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Skupina bošnjačkih mladića pretukla je na području Tešnja na sjeveru Bosne i Hercegovine hrvatskog povratnika, što je osudio tamošnji HDZ zatraživši da se počinitelji uhite i kazne.

U priopćenju koje je u nedjelju HDZ BiH dostavio medijima navodi se da je skupina od pet mladića došla na privatni posjed u mjestu Blaževcima gdje su kanili roštiljati. Vlasnik Ivica Glavaš ih je zamolio da napuste posjed, na što su ga mladići počeli vrijeđati na nacionalnoj osnovi. Kada je shvatio da ne žele napustiti njegov posjed pokušao je pozvati policiju. Tom prigodom četvorica mladića su se s njim fizički sukobila.

On je zadobio ozljede po cijelome tijelu, a u hitnoj pomoći mu je na nekoliko mjesta šivana glava.

"U selu koje je ratom nastradalo i većinski naseljeno Hrvatima koji se bore za egzistenciju i povratak na svoja ognjišta ne trebaju ovakvi ispadi huligana da prave smetnju u suživotu i zajedničkom životu s ostalim narodima", navodi se u priopćenju HDZ-a BiH.

U priopćenju se poziva policijske i pravosudne institucije da uhite i kazne počinitelje ovog djela.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

bih, bošnjaci, hrvati, fizički napad, tešanj