Tehnologija

STANJE U PROMETU: HAK: Zbog radova u nekim se tunelima vozi dvosmjerno

Zbog prometne nesreće zatvorena je državna cesta D45 - Ulica Ljudevita Posavskog u Kutini

Piše: PolitikaPlus

Zbog radova u tunelima Ledenik, Bristovac i Sveti Rok na autocesti A1 dvosmjerno se vozi između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica, te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb gdje se zbog radova vozi jednom tunelskom cijevi kroz tunel Vršek, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

 

Zbog prometne nesreće zatvorena je državna cesta D45 - Ulica Ljudevita Posavskog u Kutini. Obilazak regulira policija.

 

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova na čvoru Ivanja Reka i mostu Sava (od 39. do 45. kilometra) vozi se suženim kolnikom, uz ograničenje brzine.

 

Raskrižje Šmrika na Jadranskoj magistrali (D8) zatvoreno je za promet, osim u smjeru Rijeke i Crikvenice. Obilazak je: D523 Šmrika- Križišće-čvor Oštrovica-Meja, te lokalnim cestama.

 

Na državnoj cesti D57 Apševci-Podgrađe do 30. lipnja od 8 do 19 sati svaki dan prekida se promet zbog razminiranja. U tome razdoblju cesta je svaki sat zatvorena za promet 45 minuta, a otvorena preostalih 15 minuta.

 

Zbog nedavnih poplava još su za sav promet zatvoreni granični prijelazi s Bosnom i Hercegovinom - Slavonski Šamac i Gunja, a granični prijelaz Ilok zatvoren je za teretna vozila do 26. lipnja.

 

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

AUTOCESTA, PROMET, HAK, TUNEL