Sport

ŠTO KAŽU: Mario Mandžukić, Ivan Perišić: Uvjeti su bili teški, sada idemo dobiti Meksiko

Eduardo:: ova pobjeda nam daje veliko samopouzdanje. Već smo mislima na Meksiku, jer ta je utakmica za nas kao finale".

Piše: PolitikaPlus

Izjave nakon susreta 2. kola A skupine svjetskog nogometnog prvenstva u kojem je reprezentacija Hrvatske u Manausu deklasirala Kamerun sa 4-0:

 

Dvostruki strijelac Mario Mandžukić: "Uvjeti za igru nisu normalni, ali ispunili smo sve što nam je izbornik rekao. Dobro je upisati se u strijelce, ali meni je najvažnija igra, ako dobro igram onda dođu i golovi kao nagrada. Nećemo se previše veseliti jer nas čeka odlučujuća utakmica protiv Meksika, koji je pokazao veliko zajedništvo i puni su snage".

 

Strjelac za 2-0 Ivan Perišić: "Svaka čast svim momcima, jer uvjeti su bili stvarno teški. Od prve minute krenuli smo dobro, potom smo rano zabili gol, a pomoglo nam je i kad je Kamerun ostao sa igračem manje zbog crvenog kartona Songu. Nakon toga već na početku drugog poluvremena zabili smo za 2-0 i tu je utakmica bila praktično riješena. Sada idemo dobiti Meksiko".

 

Hrvatski napadač Eduardo: "Drago mi je da sam dobio priliku i mislim da sam dobro odigrao. Nije bilo lako, uvjeti su stvarno teški, ali ova pobjeda nam daje veliko samopouzdanje. Već smo mislima na Meksiku, jer ta je utakmica za nas kao finale".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

izjave, kamerun, sp, hrvatska