A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/Luis-Suarez-101.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Luis Suarez progovorio o incidentu: Nisam ugrizao Chiellinija | Politika+
Sport

OBRANA: Luis Suarez progovorio o incidentu: Nisam ugrizao Chiellinija

'Izgubio sam ravnotežu i pao na protivnika. U tom trenutku udario sam licem u Chiellinija, zbog čega imam modricu na obrazu i jaku bol u zubima.'

Piše: PolitikaPlus/Hina

Urugvajski nogometni reprezentativac Luis Suarez, koji je zbog ugriza Giorgia Chiellinija, kažnjen četveromjesečnom zabranom igranja, suspenzijom na devet međunarodnih utakmica i novčanom globom od 100.000 švicarskih franaka, progovorio je o incidentu koji se dogodio za vrijeme susreta u natalu.

"Izgubio sam ravnotežu i pao na protivnika. U tom trenutku udario sam licem u Chiellinija, zbog čega imam modricu na obrazu i jaku bol u zubima. Nema šanse da se to dogodilo kap što ste vi opisali. Nije to bio nikakav ugriz ili pokušaj ugriza," napisao je Suarez na adresu Disciplinske komisije Fife.

Urugvajski nogometni savez je pružio podršku napadaču Liverpoola poručivši kako će se žaliti na kaznu. Urugvajci sada imaju sedam dana da se i pismeno žale.

"Suarez je žrtveno janje. Nema sumnje kako je kazna prestroga," kazao je Oscar Tabarez.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Giorgio Chiellini, urugvaj, Luis Suarez