A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hrvatska-kamerun-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Singapurac Wilson Raj Perumal: Utakmica između Hrvatske i Kameruna namještena! | Politika+
Sport

DER SPIEGEL: Singapurac Wilson Raj Perumal: Utakmica između Hrvatske i Kameruna namještena!

Dodaje da je on znao rezultat i prije nego je utakmica počela!

Piše: PolitikaPlus/Hina

Utakmica između Hrvatske i Kameruna u skupini A na svjetskom prvenstvu u Brazilu koju su "Vatreni" dobili sa 4-0 bila je namještena, izjavio je Singapurac Wilson Raj Perumal, osuđen zbog namještanja utakmica, za njemački "Der Spiegel" dodajući da je on znao rezultat i prije nego je počela.

Mnogi koji su gledali utakmicu i vidjeli kako je kamerunski nogometaš Alex Song zaradio crveni karton nakon što je s leđa laktom udario hrvatskog napadača Marija Mandžukića u pobjedi Hrvatske smatraju da je to bio najčudniji ako i ne najnepotrebniji prekršaj kojeg su vidjeli.

Prema pisanju "Der Spiegela" nekoliko sati prije početka SPORNE utakmice, Perumal je na svom profilu na Facebooku napisao da će Kamerun izgubiti 0-4 i da će u prvom poluvremenu biti iskljulčen jedan od kamerunskih nogometaša. Alex Song je isključen u 40. minuti.

Perumal- koji je odslužio nekoliko zatvorskih kazni zbog namještanja utakmica i čak je napisao memoare o tim danima - izjavio je za "Der Spiegel" da u kamerunskoj reprezentaciji postoji 'sedam trulih jabuka' koje su namjestile sve tri utakmice Kameruna u skupini A.

Za sada nema dokaza da je utakmica između Kameruna i Hrvatske bila namještena, to je bio odgovor FIFA-inog šefa osiguranja Ralfa Mutschkea na medijske upite o sumnjama u namještanje utakmica.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sp u brazilu, kamerun, hrvatska, Wilson Raj Perumal