A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-usa-boston-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

SAD: Uhićeni roditelji zbog zatvaranja autističnog sina u kavez | Politika+
Svijet

NESAVJESNI RODITELJI: SAD: Uhićeni roditelji zbog zatvaranja autističnog sina u kavez

U kavezu, nalik onom u kojem se čuvaju psi, bio je madrac, a informacije o tome koliko je dijete bilo zatvoreno u njemu variraju..

Piše: PolitikaPlus/Hina/AFP

Bračni par iz predgrađa Los Angelesa uhićen je u utorak pod optužbom da je u metalni kavez zatvorio svojeg 11-godišnjeg autističnog sina.

 

Dijete, koje ne može komunicirati, nakon uhićenja roditelja prepušteno je pravosudnoj skrbi zajedno s mlađim bratom i sestrom, koji su u dobi od 10 i 8 godina i u dobrom tjelesnom stanju,rekao je Bob Dunn, glasnogovornik policije u Anaheimu, gradiću smještenom jugoistočno od Los Angelesa.

 

U kavezu, nalik onom u kojem se čuvaju psi, bio je madrac, a informacije o tome koliko je dijete bilo zatvoreno u njemu variraju od "nekoliko sati do nekoliko mjeseci, čak i godina", dodao je Dunn.

 

"Stavljanje dječaka u kavez možda je roditeljima bio način na koji će se pokušati nositi s njegovim autističkim krizama. Obitelj se s njima teško nosila i kontrolirala ih", kazao je Dunn za lokalnu TV postaju KTLA.

 

Bračni par - Vijetnamci oskudnog znanja engleskog jezika - uhićen je pod optužbom za ugrožavanje djeteta i nezakonito zatvaranje, kazao je Dunn.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sad, autizam, vjetnamci, kavez, dijete