A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/karlovac-luftici-120.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pogledajte zašto: Luftići Karlovčanima postaju glavni modni dodatak | Politika+
Scena

RIJEČNO KINO: Pogledajte zašto: Luftići Karlovčanima postaju glavni modni dodatak

Naime 50tak građana i organizatora Riječnog kina uz Karlovačko našlo se u karlovačkom Šancu i pomoću luftića formiralo datum 18/7 – 10/8.

Piše: PolitikaPlus

„Luftić do luftića – kino“ slogan je Riječnog kina uz Karlovačko, open-air kina koje se održava od 18. srpnja do 10. kolovoza na Foginovom kupalištu u Karlovcu, te još u četiri grada u Županiji (Ozlju, Ogulinu, Duga Resi i Slunju) u organizaciji poduzeća Turbing d.o.o. i Kinokluba Karlovac. Samo jedan dan dijeli nas od početka ovogo ljetnog hit događanja.

 

Sinoćnjom akcijom u karlovačkom Šancu doslovno je od luftića i nastalo kino, odnosno datum održavanja ovogodišnjeg Riječnog kina uz Karlovačko. Naime 50tak građana i organizatora Riječnog kina uz Karlovačko našlo se u karlovačkom Šancu i pomoću luftića formiralo datum 18/7 – 10/8. Bio je to svojevrsni nastavak dosadašnjih akcija kada se na različite načine formirala riječ KINO (prvo tijelima, kasnije luftićima u vodi...). Time se osim promoviranje Riječnog kina ukazivala i potreba za kinom u Karlovcem – kako je ta potreba na putu ka izvršenju (upravo se počinje graditi Blitz Cinestar u Karlovcu), ove godine je sadržaj masovne fotografije bio malo drugačiji. Nakon fotografiranja, svi sudionici luftić su dobili na poklon.

 

U odbrojavanju do početka, ovom prilikom još jednom podsjećamo sve zainteresirane na novitet ovogodišnjeg Riječnog kina uz Karlovačko – Osmi putnik – filmski kviz koji se održava u subotu, 19. srpnja u 20 sati uz pokroviteljstvo Večernjeg lista, a autor ovog originalnog koncepta je Karlovčanin Dražen Cukina koji će biti i voditelj događanja. Prijave za kviz još uvijek traju na službenoj FB stranici Riječnog kina (sve do subote ujutro), a u samom kvizu sudjelovat će osam natjecatelja koji će onda u igri „jedan na jedan“ odmjeriti filmsko znanje. Da li ste upravo vi najveći karlovački filmofil? Možete saznati u subotu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

karlovac, modni dodatak, luftići, kino