Scena

ZABAVA: Ne propustite: Schengy i Brundo u subotu na zagrebačkoj špici

Najveći ljetni slovenski festival nalazi se samo sat vremena vožnje od Zagreba ili Rijeke, nedaleko Karlovca.

Piše: PolitikaPlus

Ovu subotu, 19. srpnja u 11 sati, pozivamo vas na Cvjetni trg na kratko druženje i slikanje sa Schengyem (maskotom Schengenfesta) i simpatičnim psom Brundom koji vjerno čeka svoju novu obitelj. Ruku pod ruku, točnije šapu pod šapu, prošetat će zagrebačkom „špicom“. To je akcija u okviru ovogodišnje suradnje festivala Schengenfest te azila Dumovec i ljubljanskog skloništa o kojima sve možete pratiti i na stranici azila Dumovec.

 

Najveći ljetni slovenski festival nalazi se samo sat vremena vožnje od Zagreba ili Rijeke, nedaleko Karlovca, a publika i organizatori već počinju odbrojavati dane do početka trodnevnog provoda koji ih čeka u Vinici od 1. – 3. kolovoza!

 

Kampiranje je besplatno, a po prvi puta u povijesti festivala, započet će već u četvrtak (31. srpnja), kada će svi posjetitelji, s kupljenom trodnevnom festivalskom ulaznicom, moći postaviti svoje šatore bez žurbe i uz prigodan glazbeni program dočekati slijedeće jutro kada festival i službeno počinje!

 

Osim izvrstnog line up-a, koji uključuje imena svjetskih i regionalnih zvijezda –Die Antwoord, HIM, 2CELLOS, Djaikovski, Klangkarousel, Bajaga, Morcheeba, organizatori su pokazali da festival ima i svoju humanu stranu te smo zajedničkim snagama pokrenuli društveno korisnu akciju koja ukazuje na potrebu zbrinjavanja napuštenih životinja i svakako na brigu o ljubimcima koji, zbog ljudskog faktora, najčešće ljeti ostaju bez svojih domova.

 

Ulaznica je svakim danom sve manje, a vas ovom prilikom podsjećamo da, ukoliko još uvijek niste, možete kupiti svoje ulaznice za festival po jeftinijim cijenama još samo do petka 18. srpnja (www.eventim.hr; www.entrio.hr).

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

cvjetni trg, zagreb, Schengenfest, zabava