Scena

DRUŠTVENE MREŽE: Shakira najpopularnija na Facebooku - ima čak 100 milijuna fanova

Shakira redovito svoju stranicu obilato prati fotomaterijalom. Tako su svi fanovi mogli pratiti njezine trudničke fotografije...

Piše: PolitikaPlus

Kolumbijska pjevačica Shakira, koja je otvorila Facebook profil 2007. godine, prva je zabilježila 100 milijuna fanova na društvenoj mreži, ispred Eminema i Rihanne.

 

Eminem ima 92, 9 milijuna, a Rihanna 89 milijuna. Stranice nekih marki, primjerice Facebook sa 160,9 milijuna, Coca-Cola s 86 milijuna ili YouTube s 82 milijuna fanova također ocrtavaju razmjere njihove popularnosti.

 

Kolumbijska pjevačica, koja je pjevala na svečanom zatvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva na stadionu Maracana u Riju, tijekom natjecanja bila je jako aktivna na svojoj stranici, a njezina fotografija snimljena na svečanom zatvaranju dobila je više od 3,5 milijuna "likeova"

 

Shakira redovito svoju stranicu obilato prati fotomaterijalom. Tako su svi fanovi mogli pratiti njezine trudničke fotografije, kao i snimke s njezinih koncerata, snimke s njezinim partnerom, nogometašom Gerardom Piqueom ili njihovim sinom Milanom.

 

Deset godina nakon otvaranja, Facebook ima više od milijarde korisnika u svijetu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

društvene mreže, pjevačica, fanovi, sljedbenici, facebook, shakira