Tehnologija

STENJE U PROMETU: Zbog prometne nezgode u tunelu Plasina, formirala se kolona od nekoliko kilometara

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i Dalmaciji te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Piše: PolitikaPlus

Promet je na većini cesta umjerene gustoće, a pojačan je na autocesti A3 Bregana- Lipovac u smjeru istoka. Na naplati Lipovac, na izlazu s autoceste A3, kolona je u smjeru GP Bajakovo oko 3 km.Na ulazu na autocestu A1 u Lučkom nema dužih čekanja. Zbog prometne nezgode u tunelu Plasina u smjeru Splita formirala se kolona od nekoliko kilometara, pa se između 140. i 149. km vozi usporeno.


Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i Dalmaciji te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.
Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorkom kotaru, ima je na autocesti A6 Rijeka- Zagreb između tunela Lučice i čvora Ravna Gora te na vijaduktu Zečeve Drage.Zabrana prometa za teretna motorna vozila, najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, bit će danas od 12 do 23 sata na važnijim cestovnim pravcima. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti D1.Otvoren je novi kolnik na autocesti A3, poslije čvora Rugvice u smjeru Zagreb Istok i autoceste A4. Privremeni prolaz koji se koristio, više se ne koristi. Zabrana prometa za sva vozila i dalje ostaje u poslovnoj zoni Zagreb Isto

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hak, promet, autocesta, split, prometna, tunel