A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/promet-mokra-cesta-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HAK: Kolnici su mokri i skliski | Politika+
Tehnologija

STANJE NA CESTAMA: HAK: Kolnici su mokri i skliski

Promet je pojačan na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba, na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, i na autocesti A1 Zagreb-Bosiljevo 2 u smjeru mora.

Piše: PolitikaPlus

Kolnici su mokri i skliski u Gorskom kotaru, Dalmaciji, Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (D8) mogući su odroni zemlje i kamenja, javio je jutros HAK.

 

Vozači se upozoravaju da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak. Promet je pojačan na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba, na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, i na autocesti A1 Zagreb-Bosiljevo 2 u smjeru mora.

 

Na ulaz na autocestu A1 pred naplatnom postajom Lučko nema dužih čekanja. Izvanredni prijevoz kreće se na relaciji: GP Goričan-A4 Goričan-Zagreb-zagrebačka obilaznica-A1 Zagreb-Dugopolje-D1 luka Split. Dolazak se očekuje 1. kolovoza u jutarnjim satima. U pratnji su dva vozila tehničke i policijska pratnja. Promet osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima:Metković, Macelj i Rupa na ulasku, a Klek i Bajakovo (2km) na izlasku. Izlazak teretnih vozila pojačan je na Bajakovu.

 

Tijekom turističke sezone, a posebice vikendima, očekuje se pojačan promet na GP Metković. Vozačima se savjetuje da koriste i granični prijelaz Nova Sela koji je smješten na državnoj cesti D62 između Metkovića i Vrgorca, a na kojem nema dužih čekanja.

 

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

a1, autoceste, promet, stanje na cestama, trajekti, hak