A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/denis-seselj-110.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Denis Šešelj: Evo zašto Milan Kujundžić mora postati novi predsjednik Hrvatske | Politika+
Hrvatska

VELIKA PODRŠKA: Denis Šešelj: Evo zašto Milan Kujundžić mora postati novi predsjednik Hrvatske

'Napravimo lustraciju na izborima. To je prava,najjeftinija i najbezbolnija lustracija.'

FOTO: Denis Šešelj
Piše: Ivan Klarić

Predizborna utrka nije još službeno ni počela, a u javnom prostoru već tjednima traje nadmudrivanje kandidata za predsjednika - Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović. Iako još službeno nije potvrdio svoju kandidaturu za predsjednika države, Milan Kujundžić u zadnjem provedenom istraživanju bilježi podršku od 5 posto hrvatskih građana. Tako se našao na trećem mjestu, iza Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović.

 

Podršku Kujundžiću zadnjih dana na društvenim mrežama daje i pravaški aktivist Denis Šešelj. Upitali smo ga zašto kao i što misli ima li Kujundžić realne šanse kraj Josipovića odnosno Grabar Kitarović.

 

Zašto podupirete kandidata dr. Milana Kujundžića za Predsjednika RH?

 

Izbor za predsjednika RH nije kako mnogi smatraju ne važan izbor kojeg treba ukinuti. Po važećem sustavu predsjednik države ima tri bitne funkcije. Naime, uz kreiranje vanjske politike i tajnih službi predsjednik je i vrlo bitna javna osoba koju prate svi mediji. Za vašu informaciju mnoge lijeve opcije stvorio je i sukreirao aktuelni predsjednik Josipović počevši od neuspjelog projekta sa dr. Gabrićem pa sve do uspješnog projekta sa gospođom Holy.

 

Preko svojeg medijskog utjecaja te samim tim i političkog predsjednik RH u postojećem sustavu može odrediti idući sastav Vlade RH što aktualni predsjednik Josipović upravo i čini. Visoki dužnosnik SDP-a mi je otkrio tajnu nastanka ORAH-a. Naime,ORAH je odgovor na HRAST koji je utemeljio Tomislav Karamarko. Inače, postoje dvije stranke HRAST registrirane kod Ministarstva uprave. Radi se o strateškom prelijevanju glasova nezadovoljnih SDP-ovaca odnosno HDZ-ovaca s ciljem da sve ostane isto.

 

Žalim svoj narod, njegovu naivnost i zaboravnost a u mom kraju kažu da je jadan onaj koga se žali. Napravimo lustraciju na izborima. To je prava,najjeftinija i najbezbolnija  lustracija. Nadam se da će narod progledati i vidjeti zamke koje su postavljene ispred njih.

Ukoliko znamo da ORAH gospođe Holy ima oko 15% i odlućuje o sastavu iduće Vlade RH a znamo i da ju je preko svojih medija politički u orbitu gurnuo aktuelni predsjednik Josipović tada samo budale i neznalci mogu reći da je predsjednička funkcija u RH ne bitna i nepotrebna. Dr. Kujundžića podupirem iz ovih gore navedenih razloga.Izborom njega za predsjednika Hrvatska bi krenula u drugom smjeru i naprimjer pretpostavljam da bi stranke Saveza preko „svog“ predsjednika doživljele uspjeh jer bi takav predsjednik podupirao takvu politiku i ništa ne bi bilo kako sada jeste.

 

Mislite li da on ima objektivne šanse kraj g. Josipovića i gđe. Grabar Kitarović?

 

Naravno da ima šanse. Ima i to dobre šanse i baš zato će se aktivirati spavači HDZ-a i SDP-a od g. Bandića pa nadalje. Bitan je prvi krug. Ukoliko dr. Milan uđe u drugi krug sa g. Josipovićem on će biti novi predsjednik RH. Po analizi stručnjaka a tu analizu dobijem besplatno a Karamarko i Josipović je plate projekcija je slijedeća: ukoliko u drugi krug uđe gđa.Kolinda i g. Josipović, g. Josipović ostaje Predsjednik RH a ukoliko sa g .Ivom Josipovićem uđe g. Milan Kujundžić u drugi krug tada je izvjestan epilog kao u slućaju referenduma!

 

Zašto? Zato što je g. Milan prihvatljiv široj demokršćansko-pravaško-hadezeovskoj populaciji koja osjeća da gđa. Kolinda spada bliže g. Josipoviću nego g. Kujundžiću. Stoga je smješno govoriti i pisati da g. Kujundžić otima desne glasove gđi. Kolindi! Razlika između gđe. Kolinde i g. Josipovića je u spolu.

 

Ostale razlike su možda modne prirode ali prepuštam to struci da odredi. Sve ostalo je slično ako ne i identično. G. Karamarko i g. Josipović koordiniraju da u drugi krug uđu oni predodređeni. Razlog tomu vidim i u tajenju podatka da je g. Ivo Sanader vjenčani kum gđi. Kolini Grabar-Kitarović. Zašto se ne otvori ta tema?

 

Ako pobijedi, mislite li da dr. Kujundžić može popraviti stanje u Hrvatskoj?

 

Naravno da bi bilo promjena. Ponavljam,dolaskom gđe Kolinde na Pantovčak il ostanak g.Josipovića ništa se promjeniti neće. Bista Josipa Broza ostaje na svom mjestu kao svojevrstan simbol vladanja boljševika bez prekida od 45 na ovamo. Dr.Kujundžić je moj izbor isključivo jer ima širinu a i kao čovjek se pokazao da je demokratskih načela. Ne vidim drugu mogućnost a Hrvatskoj trebaju promjene jer je kriminalna oligarhija zauzela sve pozicije u društvu a da bi vladala cilj joj je umjetno podjeliti Hrvate na lijevo i desno što im zadnjih 24 godine uspjeva.

 

Što ako ne uspije - tko će od ovog dvojca (Josipović-Grabar Kitarović) imati Vašu podršku?

 

Vrlo je teško odgovorit na to pitanje. Vjerovatno neću izići na izbore. Znam da je to sve prevara birača. Zamislite apsurda gdje će mnogi koji sebe doživljavaju domoljubima birati gđu. Kolindu misleći da biraju političkog protivnika g. Josipoviću!? A upravo to očekujem i dogodit će se a poslije izbora takve čeka hladan tuš, triježnjenje. Žalim svoj narod, njegovu naivnost i zaboravnost a u mom kraju kažu da je jadan onaj koga se žali. Napravimo lustraciju na izborima. To je prava,najjeftinija i najbezbolnija  lustracija. Nadam se da će narod progledati i vidjeti zamke koje su postavljene ispred njih.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ivo josipović, milan kujundžić, Denis šešelj, kolinda grabar kitarović