A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/poplave-gunja-amfibija-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dodatnih 100 vojnika pomaže na poplavljenom području u Pleternici | Politika+
Hrvatska

BORBE S POPLAVAMA: Dodatnih 100 vojnika pomaže na poplavljenom području u Pleternici

Kritično je i u mjestima na područjima Žažine, Letovanić i Letine u Sisačko-moslavačkoj županiji, gdje se nalazi 250 pripadnika OSRH.

Piše: p/h

Dodatnih 100 pripadnika Namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH sa šest čamaca danas je, temeljem odluke ministra obrane Ante Kotromanovića i zahtjeva DUZS-a, upućeno u pomoć lokalnoj zajednici i stanovnicima poplavom ugroženog područja u Pleternici u Požeško-slavonskoj županiji.

 

MORH je priopćio da stotinjak vojnika također pomaže u evakuiranju stanovništva i izgradnji zečjih nasipa u mjestima Donje Mekušje, Husje i Kobilić Pokupski uz Kupu na području Karlovačke županije, gdje je proglašena opća opasnost zbog nadolazećeg vodenog vala Koranom.

 

Kritično je i u mjestima na područjima Žažine, Letovanić i Letine u Sisačko-moslavačkoj županiji, gdje se nalazi 250 pripadnika OSRH.

 

Tijekom jučerašnjeg današnjeg dana, u svrhu pružanja pomoći u provedbi hitnih intervencijskih mjera obrana od poplave na područje Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije upućeno je 350 pripadnika OSRH.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

poplave, vojnici, karlovac, voda, HV