A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Vozač automobila u Krnjaku poginuo u sudaru s cisternom | Politika+
Crna kronika

PROMETNA: Vozač automobila u Krnjaku poginuo u sudaru s cisternom

Vozač osobnog automobila zagrebačke registracije smrtno je stradao oko 14,30 u mjestu Krnjak u sudaru s teretnim vozilom BiH registracije.

Piše: PolitikaPlus/hina

Vozač osobnog automobila zagrebačke registracije smrtno je stradao oko 14,30 u mjestu Krnjak u sudaru s teretnim vozilom BiH registracije, izvjestila je karlovačka Policijska uprava.

 

Očevidom na mjestu nesreće tek se utvrđuje odgovornost za sudar, odnosno kako saznajemo u Centru 192, treba utvrditi je li kriv vozač automobila ili BiH cisterne. Međutim, zamjenica županijskog državnog odvjetnika Ljubica Fiškuš Šumonja rekla je za Hinu da je vozač zagrebačkog automobila sam skrivio nesreću u kojoj je smrtno stradao "jer je s autom prešao na suprotni kolnik i zabio se pod cisternu".

 

Dok traje očevid na snazi je posebna regulacija prometa. Osobni se automobili propuštaju kroz Krnjak izmjenično, dok se teretnjaci preusmjeravaju s te ceste u Tušiloviću obilazno prema Vojniću pa na Kolarić i Budačku Rijeku.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prometna, cisterna