A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-300.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Vozilo vučne službe pregazilo i usmrtilo pješaka | Politika+
Crna kronika

NESREĆA U KOPRIVNICI: Vozilo vučne službe pregazilo i usmrtilo pješaka

Oko 19,30 sati kada je 34-godišnjak vozilom vučne službe koprivničkih registracija, zbog neprilagođene brzine, naletio na pješaka koji je neoprezno prelazio cestu.

Piše: p/h

Vozilo vučne službe sinoć je kod Koprivnice pregazilo 68-godišnjeg pješaka koji je neoprezno prelazio cestu, a tijekom noći je podlegao teškim ozljedama u koprivničkoj bolnici, izvijestila je policija koja će protiv vozača, koji je vozio prekomjernom brzinom, podnijeti kaznenu prijavu.

 

Koprivničko-križevačka policija jutros navodi kako se nesreća dogodila u koprivničkom prigradskom naselju Reka oko 19,30 sati kada je 34-godišnjak vozilom vučne službe koprivničkih registracija, zbog neprilagođene brzine, naletio na pješaka koji je neoprezno prelazio cestu.

 

S teškim ozljedama pješak je prevezen u koprivničku Opću bolnicu gdje je tijekom noći umro od posljedica teških ozljeda.

 

U policiji se doznaje kako vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a zbog sumnje za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom protiv njega će biti podnesena kaznena prijava.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pješak, vučno vozilo, policija, prometna