A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Žena poginula u nesreći u kojoj je sudjelovao glumac Emir Hadžihafizbegović | Politika+
Crna kronika

PROMETNA : Žena poginula u nesreći u kojoj je sudjelovao glumac Emir Hadžihafizbegović

Emir Hadžihefizbegović je pokušao proći između ograde autoceste i zaustavljenog vozila, no pritom je udario u 63-godišnjakinju i vozača tog automobila.

Piše: PolitikaPlus

Jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene na autocesti A3 kod Novske u sinoćnjem naletu automobila BiH registracija, kojim je upravljao bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihefizbegović, na vozača i putnicu koji su stajali uz automobil zaustavljen na lijevoj traci autoceste.

 

Nesreća se dogodila oko 20 sati kod mjesta Bročice, na mjestu gdje je dvadesetak minuta prije još uvijek nepoznati vozač porušio više svjetlećih znakova, kojima je promet zbog radova na autocesti preusmjeravan na desni vozni trak. No, to se vozilo nije zaustavilo i za vozačem policija još uvijek traga. Na porušene znakove potom je naišlo šest automobila kojima su od oštrih predmeta probušene gume, a među njima i vozilo županjskih registracija u kojem su uz vozača bile i dvije putnice. Vozač je vozilo zaustavio na lijevoj traci kako bi pokušao promijeniti probušenu gumu, a dvije su putnice stale uz njega.

 

Tom je prilikom "škodom" bosanskohercegovačkih oznaka naišao glumac Emir Hadžihefizbegović, koji je pokušao proći između ograde autoceste i zaustavljenog vozila, no pritom je udario u 63-godišnjakinju i vozača tog automobila, a potom i u gromadu zemlje.

 

Svo troje ozlijeđenih, među njima i Hadžihefizbegović, su prevezeni u novogradišku bolnicu, gdje je 63-godišnja žena oko 21 sat podlegla ozljedama, dok je Hadžihefizbegović zbog težih ozljeda zadržan na liječenju. Vozač drugog automobila je nakon pružene pomoći pušten na kućnu njegu.

 

Očevid je obavio zamjenik sisačkog županijskog državnog odvjetnika Marijan Zgurić, koji je izdao nalog za obdukciju poginule žene te rekao kako će se daljnjim dokaznim radnjama utvrđivati je li riječ o kaznenom djelu u prometu ili općeopasnoj radnji. Kazao je i kako nitko od sudionika nesreće nije bio pod utjecajem alkohola

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

glumac, sudar, autocesta, novska, prometna