A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-srbija-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić doživio prometnu nesreću | Politika+
Regija

PROMETNA: Srbijanski premijer Aleksandar Vučić doživio prometnu nesreću

Zajednička informacija u svim medijima je da se “istraga provodi u tajnosti” ili “najstrožoj tajnosti”, te da se provjeravaju sve okolnosti ove nesreće.

Piše: p/h

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić prošao je neozlijeđen u prometnoj nesreći u petak popodne kad je na njegov automobil na jednom križanju u Beogradu naletio drugi automobil, javljaju u subotu beogradski mediji.

 

“Točno je da je danas automobil naletio na moj službeni automobil. Nisam ozlijeđen i dobro se osjećam”, rekao je Vučić za list Večernje novosti.

 

Vijest o ovoj prometnoj nesreći pojedini mediji različito su interpretirali. Večernje novosti i Blic navode da je na križanju kod Vojnomedicinske akademije u Beogradu škoda superb naletjela iz sporedne ulice i pri punoj brzini udarila u audi u kojem se nalazio Vučić. Škoda se navodno kretala brzinom od oko 50 km na sat.

 

Informer, tabloid blizak srbijanskom premijeru, piše, pak, da je škoda superb naletjela na prednju desnu stranu audija iz pratnje koji je išao odmah iza automobila u kome je bio Vučić.

 

Ovaj list navodi i da je škoda superb u vlasništvu uprave za zajedničke poslove srbijanske vlade u kojoj je i vozač zaposlen.

 

Prema Informeru, u trenutku udesa, kompletna Crnotravska ulica je bila pod posebnim policijskim osiguranjem jer je unapred najavljen prolazak premijera Vučića i njegove pratnje, a na križanju gdje se dogodio udes, u trenutnku sudara bilo je, navodno, raspoređeno čak sedam prometnih policajca.

 

Zajednička informacija u svim medijima je da se “istraga provodi u tajnosti” ili “najstrožoj tajnosti”, te da se provjeravaju sve okolnosti ove nesreće.

 

Ministarstvo unutarnjih poslova se još nije očitovalo o ovoj prometnoij nesreći.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

beograd, aleksandar vučić, premijer srbije, PROMETNA