A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pavle-kalinic-200.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pavle Kalinić: Ja sam uz Milana Bandića. On je bio i ostao moj prijatelj | Politika+
Zagreb

ISKRENO: Pavle Kalinić: Ja sam uz Milana Bandića. On je bio i ostao moj prijatelj

Upitan očekuje li da će biti 'bježanja' iz Bandićeva tabora, odgovorio je kako je 'to uobičajeno'. 'To spada u hrvatski mentalitet, nije ništa čudno i to je već viđeno X puta.'

Piše: PolitikaPlus/Hina
Upitan misli li da ovo uhićenje znači i Bandićev kraj u političkom smislu, odgovorio je kako to ovisi o puno elemenata koji će se ovih dana posložiti, a očekuje da bi Bandiću nakon uhićenja rejting mogao i porasti. "On ima vrlo široku podršku, ne samo u Zagrebu nego i u Hrvatskoj. Mnogi su ga smatrali mrtvim, političkim mrtvacem nakon poraza na predsjedničkim, pa na parlamentarnim izborima, međutim maestralno se vratio.

Pavle Kalinić, pročelnik gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i jedan od najbližih suradnika uhićenog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, izjavio je večeras kako ga, zbog "pritiska" policije u zadnje vrijeme, to uhićenje nije iznenadilo, a očekuje da će oko toga još biti žestoke borbe.

"Koji je pritisak bio u zadnje vrijeme, naročito iz MUP-a, s obzirom da su šleperima odvlačili papire i tražili i dlaku u jajetu, nije me iznenadilo ovo što se dogodilo. Ne očekujem da će to biti cakum-pakum gotovo, bit će tu još žestoke borbe i odvjetničkih timova s jedne i druge strane", rekao je Kalinić za Dnevnik Nove TV.

Unatoč uhićenju gradonačelnika, ne smatra da će biti problema u funkcioniranju grada, podsjećajući kako su gradonačelnikovi bliski suradnici taj posao odradili kada je Bandić imao zdravstvenih problema. "Naravno da će biti određenih tenzija i pretumbavanja, ali u svakom slučaju stvari će dalje funkcionirati bez problema", poručio je.

Upitan očekuje li da će biti "bježanja" iz Bandićeva tabora, odgovorio je kako je "to uobičajeno". "To spada u hrvatski mentalitet, nije ništa čudno i to je već viđeno X puta. Međutim, ja sam tu jer je Milan Bandić bio i ostao moj prijatelj, bio on na Pantovčaku ili se nalazi negdje drugdje, sasvim svejedno. Ja sam tu da odradim svoj dio posla i prema prijatelju i prema suradniku", istaknuo je Kalinić.

Upitan misli li da ovo uhićenje znači i Bandićev kraj u političkom smislu, odgovorio je kako to ovisi o puno elemenata koji će se ovih dana posložiti, a očekuje da bi Bandiću nakon uhićenja rejting mogao i porasti. "On ima vrlo široku podršku, ne samo u Zagrebu nego i u Hrvatskoj. Mnogi su ga smatrali mrtvim, političkim mrtvacem nakon poraza na predsjedničkim, pa na parlamentarnim izborima, međutim maestralno se vratio s čistom pobjedom na prošlim gradskim izborima, gdje je pobijedio dvije najveće stranke HDZ i SDP", naglasio je Kalinić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pavle kalinić, milan bandić