A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/fred-matic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Predrag Matić poručio prosvjednicima: Neću dati ostavku! | Politika+
Hrvatska

PORUKA MINISTRA: Predrag Matić poručio prosvjednicima: Neću dati ostavku!

'Tri su načina na koji me se može smijeniti - može me smijeniti šef, mogu me smijeniti izbori, a mogu se i sam smijeniti.'

Piše: PolitikaPlus/Hina
'Tri su načina na koji me se može smijeniti - može me smijeniti šef, mogu me smijeniti izbori, a mogu se i sam smijeniti, što bih učinio kada bi stvarno postojali argumenti da sam učinio nešto pogrešno i loše prema braniteljima.'

Ministar branitelja Predrag Matić ponovno je danas poručio da neće dati ostavku, a branitelje koji već jedanaesti dan prosvjeduju tražeći njegovu smjenu pozvao na razgovor ističući kako nema alternative dijalogu.

"Oni su bivši branitelji, ratnici i znaju da poslije rata dolaze pregovori i razgovori", izjavio je Matić novinarima u Uredu predsjednika dodavši da su braniteljima njegova vrata otvorena danonoćno.

Organizatorima prosvjeda pred Ministarstvom branitelja poručio je da preuzimaju odgovornost za sve što se događa i što će se dogoditi na prosvjedu, zapitavši treba li nam još nemilih scena poput smrti braniteljice ili incidenta sa samospaljivanjem.

"Što se tiče moje ostavke, čuli ste sve od predsjednika Vlade. Tri su načina na koji me se može smijeniti - može me smijeniti šef, mogu me smijeniti izbori, a mogu se i sam smijeniti, što bih učinio kada bi stvarno postojali argumenti da sam učinio nešto pogrešno i loše prema braniteljima", rekao je Matić.

Zakon o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, kazao je, nikada se nije provodio tako kao u zadnje tri godine, otkada je on ministar. "Sve u skladu sa zakonom i niša manje i ništa više", rekao je Matić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

branitelji, Predrag Matić, prosvjed