A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/google-202.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Google lansira pretplatničku uslugu za skidanje glazbe | Politika+
Tehnologija

NOVA USLUGA: Google lansira pretplatničku uslugu za skidanje glazbe

Googleov YouTube pokreće pretplatničku uslugu koja korisnicima omogućava prijenos glazbenih video sadržaja bez reklama, kao i njihovo preuzimanje za izvanmrežno korištenje

Piše: p/h

Googleov YouTube pokreće pretplatničku uslugu koja korisnicima omogućava prijenos glazbenih video sadržaja bez reklama, kao i njihovo preuzimanje za izvanmrežno korištenje, pišu u četvrtak britanski mediji.

 

Mjesečna naknada za uslugu Music Key iznosi 9,99 funti, a također omogućuje i članstvo u Google Play All Access, postojeći servis kompanije za preuzimanje pjesama. Nova usluga trebala bi konkurirati već postojećim uslugama za neograničeno slušanje glazbe putem interneta kao što su Spotify, Rdio, Beats Music itd. Pokretanje Music Keya kasnilo je zbog spora s nezavisnim markama. Međutim, Google je sada potpisao ugovore s nekoliko stotina sudionika nezavisne glazbene scene u svijetu, koji mu omogućuju korištenje njihova glazbenog sadržaja.

 

Android uređaji bit će prvi koji će moći spremati isječke, nakon čega će slijediti Appleovi telefoni i tableti, no ta usluga se za sada neće proširiti i na računala. Mobilni uređaji također će moći puštati glazbu u pozadini, kada se prebace na druge programe.

 

Ta nova Googleova usluga bit će lansirana u idućim danima, no pretplata će u prvih šest mjeseci biti dostupna samo odabranim "beta" testerima. Zahtjev za uslugu mogu poslati svi koji imaju sjedište u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Portugalu, Italiji, Irskoj ili Finskoj.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

reklame, glazba, usluga, googel, adroid