A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/gradnja-500s.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ministarstvo graditeljstva: Uklanjaju se objekti u dvije županije | Politika+
Hrvatska

OBAVIJEST: Ministarstvo graditeljstva: Uklanjaju se objekti u dvije županije

Ugovorna tvrtka Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja počinje u četvrtak s uklanjanjem ruševine.

Piše: PolitikaPlus

Ugovorna tvrtka Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja počinje u četvrtak s uklanjanjem ruševine stambeno-poslovne zgrade u Moščenici u Sisačko-moslavačkoj županiji, a nastavlja se i uklanjanje objekata u toj i u Zadarskoj županiji, priopćeno je iz Ministartsva.

 

U Moščenici će biti uklonjena ruševina stambeno-poslovnog objekta na adresi J.J.Strossmayera 2 jer mu je destabilizirana nosiva konstrukcija i prijeti urušavanjem na susjednu građevinu. Na području Sisačko-moslavačke županije sami investitotori uklanjaju dva objekta: ugostiteljsku nadstrešnicu u Sisku na adresi M. Držića br.22, te ribarsku kuću na Jezeru Ilova. Građevinska inspekcija pratit će tijek uklanjanja tih objekta i po potrebi uključiti i ugovornu tvrtku.

 

Građevinska inspekcija u četvrtak nastavlja sa započetim uklanjanjem dviju nezakonitih građevina na Dugom otoku u Zadarskoj županiji: u uvali Ovča uklanja objekt u izgradnji za koji je odbijena legalizacija jer je građen izvan građevinskog područja, te stambenu katnicu u Velom Ratu, čija je legalizacija također odbijena.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

rušenje zgrada, Ministarstvo graditeljstva