A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/kolinda-grabar-kitarovic-200.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Incident na skupu Kolinde Grabar Kitarović: 'Cura im je viknula lopovi, a okupljeni su je oborili na tlo' | Politika+
Hrvatska

CVJETNI TRG: Incident na skupu Kolinde Grabar Kitarović: 'Cura im je viknula lopovi, a okupljeni su je oborili na tlo'

Problemi na skupu.

FOTO: Arhiva
Piše: PolitikaPlus/Jutarnji list/24 sata
Ona je okupljenima u jednom trenutku viknula 'Lopovi, lopovi', na što je manji dio njih reagirao prilično burno. Nasrnuli su na nju i oborili je na tlo, a kako se vidi na fotografijama, jedan od njih joj je ruku stavio na usta u pokušaju da je spriječi u daljnjem izvikivanju uvreda.

Na predizbornom skupu HDZ-ove kandidatkinje za predsjednicu Republike Kolinde Grabar Kitarović, koji je u utorak navečer održan na zagrebačkom Cvjetnom trgu, došlo je do incidenta, javlja Jutarnji list.

Predizborni miting, koji su prema službenoj najavi trebali začiniti Slavonske lole i klapa Kampanel, a vrhunac programa je trebalo biti prikazivanje filma 'Kolinda - sjećanja', zasjenio je fizički obračun nekolicine sudionika skupa s nepoznatom djevojkom.

Ona je, kako je za Jutarnji rekao svjedok događaja, okupljenima u jednom trenutku viknula 'Lopovi, lopovi', na što je manji dio njih reagirao prilično burno. Nasrnuli su na nju i oborili je na tlo, a kako se vidi na fotografijama, jedan od njih joj je ruku stavio na usta u pokušaju da je spriječi u daljnjem izvikivanju uvreda. Nije poznato je li ženska osoba ozlijeđena.

Nakon toga, nekoliko sudionika skupa pokušalo je zaustaviti fotoreportere u obavljanju svog posla, pružajući ruke prema njihovim objektivima.

Čini se da je do incidenta došlo na rubnom dijelu skupa, s obzirom da nam dio drugih osoba koje su prisustvovale mitingu kaže da nisu nikakav obračun primijetili. Policija je bila na mjestu događaja i prikuplja dodatne informacije ne bi li utvrdila ima li elemenata za daljnje postupanje.

 

24 sata javljaju da se sve dogodilo oko 21.40, desetak minuta nakon što je Kolinda Grabar Kitarović sišla s pozornice. 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

TUČNJAVA, SKUP, KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ, CVJETNI TRG