A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/M-N/nogomet-lopta-gol-111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Tehnologija: Hawk-Eye odabran da osigura gol-liniju Bundeslige | Politika+
Sport

ODLUKA: Tehnologija: Hawk-Eye odabran da osigura gol-liniju Bundeslige

Klubovi Bundeslige odlučili reći 'da' tehnologiji koja će biti spremna za početak sezone 2015./2016.

Piše: PolitikaPlus

Deutsche Fussball Liga (DFL) je objavila da je Hawk-Eye, tržišni lider u pružanju usluga uvođenja službene tehnologije u sport, postao i službeni partner Bundeslige, pri čemu će osigurati tehnologiju gol-linije za 18 klubova Bundeslige u više od 306 utakmica tijekom sezone. Trogodišnji ugovor rezultat je dugotrajnog i opsežnog natječaja u kojem su klubovi Bundeslige odlučili reći 'da' tehnologiji koja će biti spremna za početak sezone 2015./2016.

"Oduševljava nas što smo odabrani da implementiramo tehnologiju gol-linije za Bundesligu. Uzbuđeni smo što službeno pružamo tu vrstu usluge i za englesku i njemačku ligu, dvije zemlje koje vjerojatno imaju najviše incidenata na gol liniji u posljednjih 50 godina. Hawk-Eye zahvaljuje DFL-u zbog otvaranja poštenog i detaljnog natječaja. Svjesni smo odgovornosti koja nam je dana kako bismo osigurali preciznu i pouzdanu tehnologiju za jedno od naprestižnijih nogometnih natjecanja na svijetu", izjavio je Steve Carter, direktor kompanije.

Hawk-Eye službeno osigurava tehnologiju gol-crte za englesku Premier ligu i nizozemsku Eredivisieu u više od 450 nogometnih utakmica na 29 različitih stadiona u sklopu 12 različitih natjecanja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

tehnologija, Bundesliga, Hawk-Eye