A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/davor-suker-niko-kovac-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Davor Šuker: Ako ne na Sveticama, kamp ćemo napraviti drugdje | Politika+
Sport

PREDSJEDNIK HNS-a: Davor Šuker: Ako ne na Sveticama, kamp ćemo napraviti drugdje

'Krivo mi je što se to desilo. Imamo sredstva na računu i kad znamo što znači svaka kuna, svaki euro, svaki novac...'

Piše: PolitikaPlus/Hina

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker najavio je u ponedjeljak da će "HNS izgraditi nacionalni nogometni kamp na nekoj drugoj lokaciji, ako ne prođe projekt izgradnje na zagrebačkim Sveticama".

Kako je u petak u izjavi za Hinu i najavila, zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Sandra Švaljek u ponedjeljak je skinula s dnevnog reda sjednice Gradske skupštine točku o Sportsko-rekreacijskom centru (SRC) Svetice, "jer je je potrebna dorada".

Ovakvu odluku pozdravili su oporbeni zastupnici u Gradskoj skupštini, a na nju je danas reagirao i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

"Krivo mi je što se to desilo. Imamo sredstva na računu i kad znamo što znači svaka kuna, svaki euro, svaki novac... Mi ćemo, ako nam ne prođe projekt na Sveticama to ćemo napraviti negdje drugdje. Krivo mi je. Znate da je politika u tome i da politika to treba riješiti. Mi ne možemo ništa", izjavio je Šuker, na konkfernciji za novinare u HNS-u.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

svetice, hns, davor šuker