A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/eph-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Marijan Hanžeković upisan je kao osnivač Europapress Holdinga | Politika+
Hrvatska

MEDIJI: Marijan Hanžeković upisan je kao osnivač Europapress Holdinga

Najnoviji je to upis promjena člana društva EPH od 1. siječnja.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Zagrebački odvjetnik Marijan Hanžeković upisan je kao osnivač Europapress Holdinga (EPH), a njegova tvrtka Hanza press briše se iz sudskog registra.

Najnoviji je to upis promjena člana društva EPH od 1. siječnja, koji je uslijedio nakon imenovanja novog Nadzornog odbora i Uprave te medijske kompanije, što je u sudskom registru objavljeno 31. prosinca.

Na čelu peteročlanog Nadzornog odbora je Ana Hanžeković, starija kći novog većinskog vlasnika EPH Marijana Hanžekovića, potpredsjednik je profesor Žarko Puhovski, a članovi su splitski ekonomist Dejan Kružić, general i profesor na ETF-u Krešimir Ćosić i fra Ilija Živković, profesor na Bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

"Raznovrsnošću svjetonazora i političkih stavova članova NO novi vlasnici EPH žele osigurati zastupljenost široke palete stavova u svim izdanjima EPH", istaknuto je u Jutarnjem listu.

U procesu vlasničkog preustroja najveće medijske izdavačke kuće u Hrvatskoj očekuju se daljnje promjene, koje će u ime nove Uprave u izdanjima EPH provoditi Zrinka Vuković Berić i Tomislav Wruss.

Prema riječima Hanžekovića kao novoga većinskog vlasnika EPH, Jutarnji list bi "trebao koncepcijski biti glasilo liberalnog, socijaldemokratskog usmjerenja, s težištem na točnosti i relevantnosti".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Marijan Hanžeković, eph