A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hitna-pomoc-210.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U prometnoj nesreći kod Novske poginuli 17-godišnjakinja i 18-godišnjak | Politika+
Crna kronika

FRONTALNI SUDAR: U prometnoj nesreći kod Novske poginuli 17-godišnjakinja i 18-godišnjak

Na mjestu nesreće poginula 17-godišnja djevojka. Vozač je umro na putu do bolnice u Novoj Gradiški.

Piše: PolitikaPlus

U izravnom sudaru koji se oko 18 sati dogodio u Jazavici kraj Novske, u Sisačko-moslavačkoj županiji smrtno je stradala 17-godišnja suvozačica iz opel tigre novogradiških registracijskih oznaka, a na putu u bolnicu umro je 18-godišnji vozač istog vozila.

 

Prema dosadašnjim podacima, do nesreće je došlo na mostu kad je 18-godišnji vozač vozeći iz Okučana prema Novskoj opel tigrom prešao u suprotni trak te udario u peugeot kutinskih registarskih oznaka koji je dolazio iz Novske. U tom trenutku na peugeot je naletio audi kutinskih registarskih oznaka. Opel tigra je sletjela na pješačku stazu i na mjestu nesreće poginula 17-godišnja djevojka. Vozač je umro na putu do bolnice u Novoj Gradiški.

 

Vozačica i suvozačica iz pegueota kolima hitne pomoći prevezni su u bolnicu u Novu Gradišku i nisu u životnoj opasnosti, a vozaču audija nije bilo potrebno pružiti liječničku pomoć. Cesta Novska-Okučani do završetka očevida zatvorena je za sav promet, a očevid obavlja državni odvjetnik iz Siska.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prometna, poginuli, novska