A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/ljubav-ruke-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Istraživanje: Žene pravo lice pokažu nakon 19 mjeseci veze | Politika+
Scena

ZANIMLJIVO: Istraživanje: Žene pravo lice pokažu nakon 19 mjeseci veze

40 posto ispitanica priznalo je da namjerno od partnera skriva pojedinosti svojih rituala za uljepšavanje.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Istraživanje koje je provela britanska kozmetička tvrtka QVS pokazalo je da većini žena potrebno godinu dana i sedam mjeseci da se pred svojim partnerom pokaže bez šminke, odnosno u prirodnom izdanju.

Velika većina od 1000 žena, koliko ih je sudjelovalo u istraživanju, odgovorila je da je njihova "opsjednutost" savršenim izgledom u svakom trenutku nakon određenog vremena provedenog u vezi s partnerom bila manja te da su se u potpunosti opustile nakon otprilike godinu i pol.

No 40 posto ispitanica priznalo je da namjerno od partnera skriva pojedinosti svojih rituala za uljepšavanje, a trećina ih je kazala da se neprestano trudi izgledati kao da su prirodno uvijek savršene.

Svaka dvadeseta sudionica istraživanja priznala je da nikada nije dopustila partneru da je vidi potpuno bez make upa.

Istraživanje je pokazalo i da muškarci ne znaju koliko vremena njihove odabranice troše na uljepšavanje, a četvrtina od 1000 ispitanika koji su sudjelovali u istraživanju tvrdi da nema pojma od čega se sve sastoji ženin ritual uljepšavanja, piše Daily Mail.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

veza, muškarac, šminka, žena