Scena

VIDEO: Meritas: Pjesma 'Još jednom' u novom ruhu spremna da osvaja

Meritas su protekle 2014. godine koncertno započeli predstavljanje svog zapaženog i hvaljenog aktualnog studijskog albuma 'Gle!'.

Piše: PolitikaPlus

Meritas su protekle 2014. godine koncertno započeli predstavljanje svog zapaženog i hvaljenog aktualnog studijskog albuma „Gle!“ i kako se i očekuje od njih, s velikom pažnjom odnose se prema svim svojim pjesmama.

Tako kažu da 'ne bi bilo fer' da se verzija pjesme „Još jednom“, koja se nalazi na albumu „Gle“, ne istakne obzirom da su je svi zavoljeli i u prvotnom izdanju, koje na Youtubeu broji 60 000 pogleda.

Posebnost ovoj izvedbi dale su glazbenice splitskog HNK-a, Petra Hrnjak Skroza na violini sa svojim izuzetnim solom u pjesmi, te Marija Kačić na lijepo odsviranim dionicama na čelu. Damama su se na snimci pridružili glazbenici Tin Ostreš i Pavle Miholjević. Produkciju potpisuju Anita Valo i Luky.

Album verziju pjesme „Još jednom“, možete poslušati na sljedećem linku:

 

Da podsjetimo, „Još jednom“ je pjesma koja se nalazi i u filmu „Noćni brodovi“ Igora Mirkovića i to kao verzija koju je osmislila Anita Valo koja dodaje: 'Prvu snimku pjesme aranžirala sam sama i bila je zamišljena uz jednu gitaru, pljesak i naše vokale, a nadogradnja koja se desila tijekom rada na albumu me ponovno osvojila, ponajviše uz izvrsnu Petrinu violinsku dionicu koja je pjesmi dala još jednu novu dimenziju.'

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pjesma, album, gle, meritas