A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-crna-gora-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Sukob Torcide i Boysa na autocesti A1: Velik broj ozlijeđenih | Politika+
Sport

MASOVNA TUČNJAVA: Sukob Torcide i Boysa na autocesti A1: Velik broj ozlijeđenih

Zbog nereda je na mjestu obračuna došlo do potpunog prekida prometa dok nije došla policija.

Piše: PolitikaPlus

U sukobu je sudjelovalo stotinjak pripadnika Torcide te upola manji broj dinamovaca, a navodno ima puno ozlijeđenih

 

Na autocesti Zagreb - Rijeka nešto poslije 13 sati došlo je do velikog sukoba između Bad Blue Boysa i Torcide u blizini tunela Sveti Marko.

 

Dinamo igra u Puli, a Hajduk u Mladini kod Jastrebarskog protiv četveroligaša Vinogradara, te se pretpostavlja kako je riječ upravo u susretu navijača Dinama i Hajduka, koji danas putuju na gostovanja na utakmice Kupa.

 

"Policija je zaprimila dojavu o sukobu na autocesti Rijeka - Zagreb u smjeru Zagreba. Policijsko postupanje je u tijeku i to je sve što vam za sada mogu reći", potvrdila je Senka Staroveški, policijska službenica u odnosima s javnošću Policijske uprave Karlovačke.

 

Zbog nereda je na mjestu obračuna došlo do potpunog prekida prometa dok nije došla policija, a očevici koji su vidjeli tučnjavu, tvrde kako je 30-ak huligana pretrčavalo autocestu kako bi se fizički obračunali s drugom skupinom.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

bbb, torcida, sukob, navijači, autocesta