Scena

POŽURITE: Ulaznice za koncert Zdravka Čolića u Areni gotovo rasprodane

Ostalo je tek nešto ulaznica za gornju tribinu i parter.

FOTO: Press
Piše: PolitikaPlus

Iako je tek polovica veljače, ulaznice za koncert Zdravka Čolića u Areni Zagreb 7. ožujka gotovo su rasprodane. Ostalo je tek nešto ulaznica za gornju tribinu i parter, a sudeći po brzini prodaje i one bi uskoro mogle nestati.

 

“Imamo razloga biti i više nego zadovoljni jer su ulaznice planule neočekivanom brzinom. Svima koji žele kupiti svoju ulaznicu poručujem da to učine što prije kako ne bi ostali bez prilike da sudjeluju u spektakularnoj glazbenoj atmosferi”, izjavio je Marko Perica, organizator koncerta iz agencije Fakat.

 

Ostalo je još nešto ulaznica na gornjoj tribini i parteru pa požurite kako bi ste na vrijeme osigurali vaše mjesto u susret veličanstvenu proslavu Dana žena. Ulaznice za koncert Zdravka Čolića mogu se nabaviti po cijeni od 120, odnosno 170 kuna, a dostupne su za kupnju kroz sustav Eventima.

 

Podsjetimo, Zdravko Čolić održao je press konfekciju u zagrebačkoj Areni krajem siječnja, gdje je istaknuo kako ga uz zagrebačku publiku vežu posebna sjećanja. Nakon Osijeka ovu subotu, Zagreb će upravo ususret Danu žena imati priliku prisjetiti se nezaboravnih hitova pjevačke legende te čuti nove pjesme s najnovijeg albuma 'Vatra i barut'.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

arena zagreb, zdravko čolić, koncert