Crna kronika

ZADAR: Jedna osoba pronađena u polukarboniziranom stanju ispod izgorjeloga 'jaguara'

Jedna za sada nepoznata osoba je poginula, a četiri osobe su ozlijeđene.

Piše: PolitikaPlus/Hina

U sudaru kod Pakoštana u nedjelju popodne poginula je za sada nepoznata osoba, koja je nakon nesreće pronađena u polukarboniziranom stanju ispod izgorjeloga "jaguara", a ozlijeđen su četiri osobe, doznaje se u zadarskoj policiji koja je ponedjeljak nastavila očevid te teške prometne nesreće.

 

Prema prvim rezultatima očevida, oko 18 sati na Jadranskoj magistrali, kod turističkog naselja Crvena luka između Biograda i Pakoštana, sudarili su se "jaguar" i "škoda", zadarskih registracijskih oznaka, pri čemu je "jaguar" sletio izvan kolnika.

 

Iako je o okolnostima nesreće za sada prerano govoriti, jer očevid nije dovršen, glasnogovornik zadarske Policijske uprave Elis Žodan potvrdio je da je do sudara došlo najvjerojatnije tijekom pretjecanja.

 

"Jedna, za sada nepoznata osoba, je poginula, a pronađena je nakon nesreće u polukarboniziranom stanju ispod izgorjeloga Jaguara", rekao je Žodan dodajući će se danas nastaviti očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće, te identitet poginule osobe.

 

Smrtno je stradala jedna osoba iz "jaguara", a teško je ozlijeđen 53-godišnjak, navodno s riječkog područja, dok su lakše ozlijeđeni 47-godišnja vozačica "škode" i putnici - 72-godišnjakinja i 15-godišnje dijete.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sudar, zadar, prometna