Scena

OBJAVA NA FACEBOOKU: Thompson podržao branitelje: Vražje sile uz pomoć vlasti žele nerede!

Antisprosvjednike nazvao fašistoidnim ljevičarima.

FOTO: Facebook
Piše: ik

Na Facebooku profilu Marka Perkovića Thompsona objavljen je "poziv na skup potpore hrvatskim braniteljima" 14. ožujka u 14 sati.

"Dragi prijatelji, svima nam je poznato da je Thompson podržao svoje prijatelje i suborce, koji u Savskoj 66. već više mjeseci prosvjeduju zbog neispunjavanja njihovih uvjeta.

Vražje sile su se toliko osokolile da javno pozivaju na ANTIPROSVJEDE protiv HRVATSKIH BRANITELJA, ne samo da pozivaju na ANTIPROSVJEDE već uz blagoslov ove vlasti i medijskih ŠTAKORAŠA pokušavaju izazvati nerede i nemire kako bi za to okrivili hrvatske Branitelje. Nazivaju ih pogrdnim imenima te ih optužuju da su oni krivci za sve veću krizu u koju nas je dovela trenutna nesposobna vlada.

Fašistoidni ljevičari i razne udruge koji sebe nazivaju "OKUPIRAJMO HRVATSKU", pojedinci koji nose transparente da treba zapaliti naše Crkve, koji naše Branitelje nazivaju stokom, pojedinci koji su služili agresoru u Domovinskom ratu, koji su jedan dan pred kamerama u štakama kao invalidi i poistovjećuju se s braniteljima, a već drugi dan prestignu njemačkog ovčara, NAJAVLJUJU veliki prosvjed protiv HRVATSKIH BRANITELJA u Savskoj 66. u subotu, 14. ožujka.

Mi koji uređujemo Thompsonove službene stranice, POZIVAMO VAS da nam se pridružite u podršci HRVATSKIM BRANITELJIMA u Savskoj 66. u subotu, 14. ožujka. u 14 sati.

Molimo sve fanove koji dođu dati podršku braniteljima da budu dostojanstveni te da ne odgovoraju na provokacije, uostalom kao i na svim Thompsonovim koncertima," piše u objavi na Thompsonovoj službenoj stranici gdje obećavaju i poklon paket  za osobu koja na skup potpore dođe s najvećim hrvatskim barjakom."

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prosvjed, branitelji, marko perković thompson