Scena

NEMARNOST: Prešli 150 kilometara pa na radiju čuli da su zaboravili kćer!

Djevojčica je policajcima ispričala da je krenula na plažu i da je auto s njezinim ocem, majkom, bratom i sestrom otišao.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Francuska obitelj koja se zaputila na odmor na jug zemlje prošla je 150 kilometara prije nego je shvatila da je zaboravila svoje trogodišnje dijete na odmorištu na autocesti, prenosi BBC.

 

A da im nema kćeri ustanovili su tek kad su na radiju čuli obavijest o izgubljenoj djevojčici. Trogodišnjakinja je ostavljena na odmorištu Bras de Zil u blizini grada Valencea na jugoistoku Francuske, na prometnici A7 poznatijoj kao "autocesta Sunca". Kada ju je jedna druga obitelj pronašla, njezina obitelj je već bila "debelo" na putu prema svom odredištu. Kako neko vrijeme nitko nije dolazio po nju, "nalaznici" su obavijestili policiju.

 

Djevojčica je policajcima ispričala da je krenula na plažu i da je auto s njezinim ocem, majkom, bratom i sestrom otišao.

 

Policija je tada zamolila sve radijske postaje da emitiraju obavijest koju je nešto kasnije čuo njezin otac. Ostatak obitelji tada se već nalazila u Provansi, a ponovo su se ujedinili pet sati otkako je djevojčica ostavljena.

 

Mjesno tužiteljstvo razmatra hoće li poduzeti kakvu akciju protiv nemarnih roditelja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

roditelji, francuska, djeca