Hrvatska

OSVRT: Ne ulaze u Sabor: U ORaH-u ne vjeruju izlaznim anketama

Nismo razočarani zato što ORaH sve ankete u zadnje vrijeme nisu “mazile” pa tako i od ove izlazne nismo očekivali da će nas pomilovati.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Nakon objava rezultata izlaznih anketa u 19 sati, a prema kojima stranka ORaH ne osvaja niti jedan mandat u idućem sazivu Sabora, u izbornom stožeru ORaH-a  očekuju da će rezultati Državnog izbornog povjerenstva (DIP) ipak pokazati bolji rezultat za stranku i da će ORaH imati razloga za slavlje.

Nismo razočarani zato što ORaH sve ankete u zadnje vrijeme nisu “mazile” pa tako i od ove izlazne nismo očekivali da će nas pomilovati. Nadamo se da će rezultati DIP-a biti ipak drugačiji u korist ORaH-a,  rekla je novinarima potpredsjednica stranke Božana Zadro nakon objave rezultata izlazne ankete  u 19 sati.

Uz taktove rock glazbe, u stožeru ORaH-a u zagrebačkoj četvrti Prečko prevladava opuštena atmosfera. No, nakon objave rezultata anketa, članovi stranke nisu mogli sakriti razočaranost I nevjericu.

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy svoj dolazak u izborni stožer najavila je za 22 sata, kada će prokomentirati  rezultate stranke na parlamentarnim izborima, na temelju DIP-ovih  prvih neslužbenih rezultata. 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

izbori, hdz, sdp, orah