A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/N/nogomet-lopta-gol-111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Utakmica između Bruggesa i Napolija zbog sigurnosti pred praznim stadionom | Politika+
Sport

EUROPSKA LIGA: Utakmica između Bruggesa i Napolija zbog sigurnosti pred praznim stadionom

Nogometni klub Brugges je na svojim internetskim stranicama objavio da je gradonačelnik donio odluku kojom zabranjuje dolazak na stadion svim navijačima

Piše: PolitikaPlus/Hina

Utakmica Europske lige između Bruggesa i Napolija igrat će se pred praznim stadionom iz sigurnosnih razloga.

 

Nakon terorističkih napada koji su izvedeni u Parizu 13. studenog i u kojima je poginulo  130 osoba, Bruxelles je pod maksimalnim sigurnosnim mjerama što znači da je prijetnja od napada "neminovna", dok je ostatak Belgije pod jakim mjerama sigrunosti koje znače da je teroristički napad "moguća i vjerojatna prijetnja".  


Nogometni klub Brugges je na svojim internetskim stranicama objavio da je gradonačelnik donio odluku kojom zabranjuje dolazak na stadion svim navijačima uz objašnjenje da ne može jamčiti sigurnost na utakmici s obzirom da je lokalna policija već preopterećena, a savezna policija raspoređena u Bruxellesu zbog sigurnosne situacije u zemlji.


Belgija je u centru istrage o terorističkim napadima izvedenima u Parizu jer su najmanje dva bombaša samoubojice živjela u zemlji. 


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

BELGIJA, EUROPSKA LIGA, BRUGGES